.
Landkaart

De landkaart die hiernaast afgebeeld staat is afkomstig uit het boek van:
Dr. H.J. Keuning:
"De historisch-geografische landschappen van Nederland".
Uit de Noorduijn's wetenschappelijke reeks nummer 24 uit 1946. Hierbij moet wel worden opgemerkt dat Flevoland toen nog niet bestond en daarom is toegevoegd, dit om ons land actueel weer te geven.

Schilderijen

De sfeervolle schilderijen die deze site sieren, zijn van de hand van René Melenberg. Hij is een zogenaamde daily painter, wat wil zeggen dat hij er elke dag op uit gaat om buiten een landschap te schilderen. In het zonnetje maar ook door weer en wind, als het moet. Zo krijg je als kijker alle seizoenen mee en ook de prachtigste plekjes in Nederland. Vaak dicht in de buurt van waar streekproducten vervaardigd worden. René Melenberg drukt het eigen karakter van stad, land en regio stemmig uit. Warm aanbevolen, zijn site is een bezoekje meer dan waard en de schilderijen zijn zeer betaalbaar en worden ook nog eens per post thuisbezorgd.

www.rene-beeldendkunstenaar.nl
www.kunstinzicht.nl

 
  Kijk voor meer informatie over De ES onderaan de kaart van Nederland.

Zoekt u een producent van streekproducten bij u in de regio, klik op de betreffende provincie voor meer informatie:

 

Wat is de ES?
 
De Es staat voor Eigen Streek / Streekeigen. Wij vinden, dat er in de streken zoveel mooie, echte en eerlijke producten worden gemaakt, dat we die aan het grote publiek bekend willen maken. We helpen daarmee niet alleen de streekeconomie maar willen u ook duidelijk maken, dat goed eten en drinken beter is voor uw lijf e